חומרים:
1 ק"ג קמח
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1/2 מרגרינה
ביצה
1/2 כוס סוכר
אבקת סוכר (לפיזור אחרי האפיה)
אופציות למילוי:
• שוקולד למריחה.
• ממרח תמרים בתוספת 2 כפות פרג או אגוזים.
• שוקולד מריר מומס בתוספת פרג.
אופן ההכנה:
• מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
• מניחים את הבצק למנוחה ל-10 דקות.
• מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בגודל הרצוי, ממלאים במרכז העיגול כפית מהמילוי הרצוי וסוגרים 2 קצוות ולאחר מכן 2 קצוות נוספים ליצירת משולש.
• מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.
• מפזרים בעזרת מסננת אבקת סוכר על האוזני המן.
כשהאוזניים והלב מתחברים, שולחים אוזני המן לאביונים.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167