חומרים:
כוס וחצי קמח
ביצה
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
1/2 מרגרינה
2 סוכר וניל
כוס וחצי אגוזים טחונים
150 גרם חלבה
200 ג' שקדים פרוסים.
סירופ מייפל
אופן ההכנה:
• מכניסים לקערה את הקמח, הביצה, סוכר וסוכר וניל, אבקת אפיה, המרגרינה וחצי כוס אגוזים טחונים- לשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
• שוטחים בתבנית עגולה.
• מפזרים על הבצק את האגוזים הטחונים הנותרים, עליהם מפוררים את החלבה ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה של השקדים.
• מוציאים מהתנור ושופכים בנדיבות סירופ מייפל על השקדים שייגע בכל השקדים ומכניסים לתנור לכ-5 דקות נוספות ומוציאים.
באפשרותך להעניק ולשמח משפחה לכבוד שבת.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167