חומרים לבצק:
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 חלמונים
3 כפיות מים
1 מרגרינה
חומרים לשוקולד:
6 חלבונים
1 ו - 3/4 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס מים
2 כפות קקאו
רבע מרגרינה
3 כפות קמח
4 חלמונים
הוראות הכנה:
1. תחילה ממיסים בגז 3/4 כוס סוכר, המים, הקקאו והמרגרינה ומניחים לקירור.
2. לאחר מכן מכינים את הבצק: מניחים כוס מהבצק בצד (מפוררים אותו מעל השוקולד) ושוטחים את שאר הבצק בתבנית חד פעמית רגילה.
3. מוסיפים לשוקולד שהמסנו בגז את הקמח והחלמונים ומערבבים מיד.
4. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף נוקשה ומוסיפים כוס סוכר.
5. מעבירים את השוקולד שהמסנו בגז לקצף בתנועות קיפול עד להתאחדות התערובות.
6. שופכים את השוקולד על הבצק.
7. מפוררים את הפירורים ששמרנו בצד מעל השוקולד.
8. אופים עד להשחמת הפירורים והתייצבות השוקולד.
באפשרותך להעניק ולשמח משפחה לשבת.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167