חומרים לבצק:
4 חלמונים
5 כפות סוכר
כף יין
1 מרגרינה
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
חומרים לשוקולד:
250 גרם חמאה
300 גרם סוכר
190 גרם ביצים
200 סמ"ק חלב לסירוגין 4.2
440 גרם קמח
לקישוט:
1/4 מרגרינה
1/4 כוס מים
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
100 שוקולד מריר
חומרים לקצף:
4 חלבונים
כוס סוכר
כוס קוקוס
אופן ההכנה:
1. מבשלים את החומרים לשוקולד עד להמסה מלאה ומצננים.
2. מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים עד לקבלת בצק רך, ושוטחים אותו בתבנית.
3. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף נוקשה ומוסיפים את הסוכר מנמיכים מהירות למינימום ומוסיפים את הקוקוס.
4. מרכיבים את העוגה: על הבצק מורחים את השוקולד ומעל את הקצף עם הקוקוס ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבה של הקוקוס.
באפשרותך לשמח משפחה לכבוד שבת.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167