חומרים:
5 ביצים
כוס סוכר
1 אבקת אפיה
כוס וחצי קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
אגוזי מלך
סירופ מייפל
הוראות הכנה:
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים, לאחר שהקצף נהיה קשה מוסיפים את הסוכר, אחרי דקה מנמיכים את מהירות ההקצפה למינימום ומוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח והאבקת אפיה עד להתאחדות הבלילה.
שופכים את הבלילה לתבנית חד פעמית רגילה ומפזרים מעל אגוזי מלך.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-20 ד' בודקים עם קיסם, הוא צריך לצאת יבש.
מוציאים מהתנור ומקשקשים מייפל על העוגה כולה ומכניסים חזרה לתנור למספר דקות נוספות.
באפשרותך להעניק ולשמח עוד משפחה לכבוד שבת.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167