חומרים:
3 ביצים
כוס סוכר
כוס דבש
כוס שמן
כוס קפה נמס חריף (מים + כף נס קפה מלאה)
2 כפות קינמון
1/2 כפית ציפורן
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים 1/4 כוס סוכר.
2. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים את שאר החומרים, תחילה את הנוזלים ואחר כך את היבשים.
3. מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק (ממלאים 3/4 מגובה התבנית) ואופים בחום בינוני, בודקים אם העוגה אפויה בעזרת שיפוד עץ, צריך לצאת יבש.
באפשרותך להמתיק בדבש את השנה החדשה.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167