חומרים:
260 גרם סוכר לבן / חום
150 סמ"ק ביצים (3 ביצים)
150 גרם מרגרינה / שמן
130 גרם גזר מגורד בפומפיה דקה
220 גרם קמח לבן/ שיפון / מלא.
8 גרם אבקת אפיה
8 גרם סודה לשתיה
9 גרם אגוזים קצוצים דק דק
1 כפית קינמון.
אופן ההכנה:
• במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביצים שלמות, סוכר ושמן.
• מוסיפים את הגזר, הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקינמון ובסוף את האגוזים.
• יוצקים לתבנית מספר 22 (עגולה) ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כחצי שעה.
רוצה להעניק ולשמח משפחה לכבוד שבת?
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167