חומרים לתחתית:
170 ג' ביסקוויטים פתי בר טחונים במעבד
50 ג' סוכר
100 ג' חמאה מומסת
חומרים לגבינה:
750 ג' גבינה לבנה 9%
180 ג' סוכר
1 כפית תמצית וניל
6 ביצים
חומרים לציפוי:
2 גביעי שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
הוראות הכנה:
• הכנת התחתית:
מערבבים את הביסקויטים הטחונים עם החמאה והסוכר, משמנים תבנית חד פעמית רגילה ומהדקים את הפירורים היטב ומכניסים להקפאה ל-20 דקות.
• הכנת הגבינה:
מכניסים לקערה את הגבינה הסוכר והתמצית וניל ומערבבים היטב, מוסיפים לבלילה את הביצים בזו אחר זו.
• מחממים תנור ל-150 מעלות יוצקים את הבלילה על התחתית מכניסים לתנור ואופים במשך 40-45 דקות עד שהעוגה מתייצבת אבל עדיין רכה במרכז ותופחת מעל השוליים.
• הכנת הציפוי:
מערבבים בקערה את השמנת החמוצה, הסוכר והסוכר וניל מצפים בעדינות את העוגה ואופים עוד 2 דקות.
• מכניסים לקירור ל-4 שעות ומגישים.
בחג בשבועות נתאחד בלב אחד, נלבין שיניים ונעניק מעדני חלב.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167