חומרים:
300 גרם שוקולד
140 גרם סוכר
30 סמ"ק שמן
240 גרם קמח
4 ביצים
10 גרם אבקת אפיה
50 גרם אגוזים קצוצים
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
• ממיסים שוקולד + שמן על בנמארי (סיר מים שבתוכו סיר עם השוקולד).
• מוסיפים את הסוכר ומורידים מהבנמארי.
• טורפים את הביצים ומוסיפים אותם לשוקולד לאחר שבדקנו שהוא לא חם.
• מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ובסוף את האגוזים.
• מכניסים למקרר למשך שעה.
• מוציאים ומגלגלים כדורים.
• עוטפים באבקת סוכר ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלוות 10-12 דקות. מוציאים ומצננים.
באפשרותך לתת טעימה של בוקר, ליום מוצלח ולילד רגוע...
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167