עוגיות בריאות, מלאות בסידן וברזל שגם ילדייך יאכלו בהנאה.
חומרים:
1 כוס שוקולד צ'יפס
5 וחצי כוסות (חד פעמי) קמח
1/2 כוס שמן
1/2 מרגרינה
1/2 קופסת טחינה גולמית
1 כוס סוכר
הוראות הכנה:
1. מכניסים את כל החומרים לקערה פרט לשוקולד צ'יפס לשים עד לקבלת בצק רך וגמיש. (במידה והבצק רך מידי ניתן להוסיף קמח) בסוף הלישה מוסיפים את השוקולד צ'יפס ולשים שוב.
2. מחממים תנור אפיה ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
3. יוצרים כדורים בגודל הרצוי, משטיחים מעט, מניחים בתבנית ואופים עד להשחמה קלה של תחתית העוגיה.
4. מוציאים ומצננים ומגישים עם שוקו חם או נס קפה.
טיפ:
זהירות העוגיות פריכות מאד, אם תרימו אותן מיד בסיום האפיה, הן עלולות להתפורר, אחרי צינון מועט הן מתקשות מעט וטעימות להפליא.
באפשרותך להעניק לילד רעב טעימה של בוקר.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167