חומרים:
1 וחצי כוס שמן
1 מרגרינה
1 כוס מים
1 וחצי כוס סוכר
כוס שומשום
1 וניל
1 כוס קוקוס
2 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
• מכניסים לקערה את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
• לתוך מכונה מתאימה עם הצורה הרצויה, מכניסים מעט מן הבצק, ומוציאים את הרצועות של העוגיות וחותכים בגודל הרצוי.
• מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
• מוציאים, מצננים ומגישים בבוקר לצד שוקו חם.
באפשרותך להעניק לילד רעב טעימה של בוקר.
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167