חומרים:
1 כוס טחינה
1 מרגרינה (200 גרם)
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח
אופן ההכנה:
• מערבבים את המרגרינה והסוכר יחד עד שזה רך.
• מוסיפים את הטחינה בהדרגה.
• מוסיפים את כל הקמח ביחד ומערבבים עד להתאחדות הבצק.
• יוצרים כדורים ומועכים מאותם בעזרת מזלג.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות.
• לא נוגעים בעוגיות עד שהם מתקררות ומעבירים לקופסה אטומה לשמירת הטריות.
רוצה להעניק ולשמח משפחה לכבוד שבת?
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167