חומרים:
קמח (כמה שנכנס- בערך 4 כוסות)1 כוס סוכר
2 חלמונים
תמצית וניל
2 סוכר וניל
1 מרגרינה
1/2 ק"ג בוטנים טחונים גס
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל החומרים לקערה פרט לבוטנים ולשים.
2. קורצים עיגולים מהבצק.
3. טובלים בחלבון.
4. טובלים בבוטנים.
5. יוצרים גומה במרכז העיגול בעזרת האגודל וממלאים אותו בריבה אדומה.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
7. מצננים לפני ההגשה שכן הריבה הרותחת עלולה לגרום לכויה.
רוצה להעניק ולשמח משפחה לשבת?
המתכון באדיבות:
קונדיטוריה - כוכבי אניס
רח' קרן היסוד 17, מגדל העמק
להזמנות: 052-6672199 / 052-2833167